Återställ från en dålig flash

From DD-WRT Wiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Revision as of 22:02, 11 April 2007 (edit)
RhvOvy (Talk | contribs)
m
← Previous diff
Current revision (09:16, 23 June 2012) (edit) (undo)
Glenn (Talk | contribs)
m (spelling)
 
(5 intermediate revisions not shown.)
Line 1: Line 1:
 +{{Languages|Recover from a bad flash}}
 +
==Intro== ==Intro==
Så du är rädd för att du har förstört din router? Var inte orolig, det finns många saker för att få din router att fungera igen innan du ger upp och lever i faktumet att din router nu är skräp. Så du är rädd för att du har förstört din router? Var inte orolig, det finns många saker för att få din router att fungera igen innan du ger upp och lever i faktumet att din router nu är skräp.
-[http://homepage.ntlworld.com/linksysinfo/revival/ WRT54G �?terställningsguide] inkluderar steg-per-steg instruktioner på engelska om hur du ska få din router att fungera igen.+[http://homepage.ntlworld.com/linksysinfo/revival/ WRT54G Återställningsguide] inkluderar steg-per-steg instruktioner på engelska om hur du ska få din router att fungera igen.
Det första steget är att ladda ner den rätta firmwaren för din router från [http://www.linksys.com/download Linksys nerladdningssida], och följa den Linksys-tillåtna metoden av att ladda om firmwaren på routern med Linksys programmet "Firmware Auto-upgrade Utility". Om du inte kan hitta "Firmware Auto-upgrade Utility", använd "[http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US/Layout Det första steget är att ladda ner den rätta firmwaren för din router från [http://www.linksys.com/download Linksys nerladdningssida], och följa den Linksys-tillåtna metoden av att ladda om firmwaren på routern med Linksys programmet "Firmware Auto-upgrade Utility". Om du inte kan hitta "Firmware Auto-upgrade Utility", använd "[http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US/Layout
 +
 +[[Category:Flashing networking hardware/se]]
 +[[Category:jtag/se]]

Current revision


[edit] Intro

Så du är rädd för att du har förstört din router? Var inte orolig, det finns många saker för att få din router att fungera igen innan du ger upp och lever i faktumet att din router nu är skräp.

WRT54G Återställningsguide inkluderar steg-per-steg instruktioner på engelska om hur du ska få din router att fungera igen.

Det första steget är att ladda ner den rätta firmwaren för din router från Linksys nerladdningssida, och följa den Linksys-tillåtna metoden av att ladda om firmwaren på routern med Linksys programmet "Firmware Auto-upgrade Utility". Om du inte kan hitta "Firmware Auto-upgrade Utility", använd "[http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US/Layout